LEDIGA TJÄNSTER

Servicetekniker
Bli en nyckelspelare i vår framgångsrika team - Sök din karriär som Lindare / Elektromekaniker med ansvar och möjligheter

Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att ge just Dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och få roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete är varierande och du kommer att arbeta med allt från förebyggande underhåll till akuta reparationer, förbättrings- och utvecklingsarbete samt felsökning av elmotorer, industriväxellådor, alla slags pumpar, samt övrigt förekommande elektromekanisk utrustning. Även arbete i kunds produktionsanläggningar förekommer. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad eller liknande. Du har några års praktisk erfarenhet som reparatör, mekaniker och/eller servicetekniker. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer och kan på ett pedagogiskt sätt upprätta nya om behov finns. Du har god kunskap om mekanik, mätteknik och pneumatik. Gärna också god el-kunskap. El-behörighet eller kunskap inom omlindning av elmotorer är högst meriterande men ej ett krav.  

Personliga egenskaper
Som person är du driftig, engagerad och med en hög grad av servicetänk och flexibilitet. Du arbetar strukturerat med stor ansvarskänsla. Eftersom ditt arbete innefattar daglig kontakt med kunder och kollegor vill vi att du har hög social kompetens och gillar att skapa ett gott samarbetsklimat. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett starkt team med hög kompetens, stort kundfokus och en positiv energigivande stämning.

Övrigt
Uppstart: Enligt överenskommelse.
Placering: AB Carl A. Nilssons Elektriska Reparationsverkstad   
Omfattning: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Upplysningar lämnas av VD Maria Hidalgo, på telefon: 0735 18 53 93 eller email: maria@carlanilsson.se

Ansök snarast, då urvalet sker löpande.

Skicka din ansökan med meritförteckning till: ansok@carlanilsson.se
Märk din ansökan: ”Ansökan servicetekniker Carl A”
Välkommen med Din ansökan!

AB Carl A. Nilssons Elektriska Reparationsverkstad, mest känt under namnet Carl A., är ett företag med inriktning på service och försäljning av industrikomponenter. Carl A. erbjuder kunder ett heltäckande koncept med kompetens inom elektromekanik. Carl A. samarbetar med några av Europas ledande företag inom respektive produktområde för att garantera våra kunder bästa service och kvalité på servicetjänster samt produkter.