LEDIGA TJÄNSTER

Verkstadsansvarig
Vi söker nu en verkstadsansvarig till vår verksamhet i Helsingborg.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för daglig operativ ledning av elektromekaniskt servicearbete i egen verkstad och i kunds anläggning för våra nio servicetekniker i Helsingborg.
Du kommer vara tekniskt kvalitetsansvarig för av verkstaden utförda uppdrag. Du kommer dagligen ha täta kontakter med så väl egen personal som med kunder och leverantörer. Skapa offerter för pågående kunduppdrag, efterkalkyler och offertuppföljning är en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer
Vi vill att Du har erfarenhet av elektromekanik så väl praktiskt som teoretiskt. Tidigare erfarenhet från vår bransch och god social kompetens är ett krav. Produkter som vi arbetar mycket med är pumpar, elmotorer och växlar.  Du kan ha många bollar i luften men ändå strukturera, prioritera och leverera. Du har god samarbetsförmåga och goda erfarenheter av att coacha dina medarbetare och koordinera den dagliga verksamheten. Elbehörighet, Heta arbeten, Truckkort, mm är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som brinner för att få människor och verksamhet att utvecklas. Du har ett naturligt intresse för teknik och för att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du trivs med nya utmaningar och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi söker dig med god samarbetsförmåga som kan coacha dina medarbetare och koordinera den dagliga verksamheten.

Vi ställer höga krav, men erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2019-08-30

Kontaktperson:
Om du har några frågor så kontakta Tommy Fruerlund eller Maria Hidalgo på        042-18 00 85.
Skicka din ansökan med meritförteckning till: ansok@carlanilsson.se

Du kan också skicka din ansökan per post till:
AB Carl A. Nilssons Elektriska reparationsverkstad
Industrigatan 60
252 29 Helsingborg

Märk din ansökan "Verkstadsansvarig Carl A"
 

AB Carl A. Nilssons Elektriska Reparationsverkstad, mest känt under namnet Carl A., är ett företag med inriktning på service och försäljning av industrikomponenter. Carl A. erbjuder kunder ett heltäckande koncept med kompetens inom Elektromekanik. Carl A. samarbetar med några av Europas ledande företag inom respektive produktområde för att garantera våra kunder bästa service och kvalité på servicetjänster samt produkter.
Sedan september 2015 ingår Carl A. i Momentum Industrial AB. Momentum finns representerade i Sverige, Norge och Danmark med över 300 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Momentum ingår i Momentum Group som är noterat på Stockholmbörsen.