LEDIGA TJÄNSTER

  • Mekaniker
  • Verkstadschef 

Mekaniker
Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt göra affärer?
Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att ge just Dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och få roligt på jobbet
Arbetsuppgifter
Ditt arbete är varierande och du kommer att arbeta med allt från förebyggande underhåll till akuta reparationer, förbättrings- och utvecklingsarbete samt felsökning. Även arbete i kunds produktionsanläggningar förekommer.
Kvalifikationer
Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, fordon eller liknande. Du har några års praktisk erfarenhet som reparatör, mekaniker och/eller servicetekniker. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer och kan på ett pedagogiskt sätt upprätta nya om behov finns. Du har god kunskap om mekanik, mätteknik och pneumatik. Gärna också inom hydraulik.
Personliga egenskaper
Som person är du driftig, engagerad och med en hög grad av servicetänk och flexibilitet. Du arbetar strukturerat med stor ansvarskänsla. Eftersom ditt arbete innefattar daglig kontakt med kunder och kollegor vill vi att du har hög social kompetens och gillar att skapa ett gott samarbetsklimat. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett sammansvetsat team med stort kundfokus och en positiv och energigivande stämning.
Övrigt
Uppstart: Enligt överenskommelse.
Placering: Carl A Nilssons Elektriska Reparationsverkstad AB  
Omfattning: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Upplysningar lämnas av VD Tommy Fruerlund, på telefon: 072 320 53 90
Ansök snarast, då urvalet sker löpande
Skicka din ansökan med meritförteckning till: tommy@carlanilsson.se
 


Verkstadschef
Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för daglig operativ ledning av elektromekaniskt servicearbete i egen verkstad och i kunds anläggning för våra nio servicetekniker i Helsingborg. En del av din arbetstid åtgår till att uppföra kalkyler och offerter för pågående kunduppdrag. Efterkalkyler och offertuppföljning är en naturlig del i arbetet.
Du kommer vara tekniskt kvalitetsansvarig för av verkstaden utförda uppdrag. Rollen innefattar också tekniskt säljstöd till övriga intressenter inom koncernen. Du kommer dagligen ha täta kontakter med så väl egen personal som med kunder och leverantörer.
Kvalifikationer
Vi ser att Du har erfarenhet inom elektromekanik så väl praktiskt som teoretiskt. Produkter som vi arbetar mycket med är pumpar, elmotorer och växlar.  Du har även god erfarenhet av försäljning, planering och ledning. Tidigare erfarenhet från vår bransch och god social kompetens är ett krav. Behörigheter och utbildningar relevanta för tjänsten så som Elbehörighet, CAD-kunskaper, Heta arbeten, Truckkort, Traverskort, osv är inget krav men är meriterande.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs att arbeta med teknisk problemlösning, planering och ledning. Du har ett naturligt intresse för teknik och för att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du kommer att få arbeta självständigt och uppsökande. Du trivs med nya utmaningar och är inte rädd för att hugga i där det behövs.
Vi ställer höga krav, men erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling.
Övrigt
Uppstart: Enligt överenskommelse.
Placering: Carl A Nilssons Elektriska Reparationsverkstad AB  
Omfattning: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Upplysningar lämnas av VD Tommy Fruerlund, på telefon: 072 320 53 90
Skicka din ansökan med meritförteckning till: tommy@carlanilsson.se
Sista ansökningsdag: 2018-08-31
Uttagning sker löpande
 

AB Carl A. Nilssons Elektriska Reparationsverkstad, mest känt under namnet Carl A., är ett företag med inriktning på service och försäljning av industrikomponenter. Carl A. erbjuder kunder ett heltäckande koncept med kompetens inom Elektromekanik. Carl A. samarbetar med några av Europas ledande företag inom respektive produktområde för att garantera våra kunder bästa service och kvalité på servicetjänster samt produkter.
Sedan september 2015 ingår Carl A. i Momentum Industrial AB. Momentum finns representerade i Sverige, Norge och Danmark med över 300 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Momentum ingår i Momentum Group som är noterat på Stockholmbörsen.